Hoe gaan we te werk?

“A dog can express more with his tail in minutes than his owner can express with his tongue in hours…”

Alles begint bij ons met een proefwandeling!

♣ Heb je incidentele nood voor het onderbrengen van je Doodle omdat je niemand kunt vinden, jij echt weg moet en je Doodletje moederziel alleen zit? Dat komt bij iedereen wel eens voor. De oppas is ziek, je partner is op reis, je moet naar een uitvaart…dat soort dingen. Je Doodle moet soms gewoon echt onderdak. Boek dan nu alvast eerst een proefwandeling (en wacht niet tot het water je aan de lippen staat want zonder proefwandeling gehad te hebben kunnen we niks voor je doen). 

♣ Hoeft je Doodle niet elke week vast mee te lopen maar wel ‘af en toe‘? Boek dan eerst een proefwandeling

♣ Heb je behoefte aan je Doodletje structureel mee te laten wandelen met de HeartDogs roedel? Boek dan eerst een proefwandeling

♣ Heb je (vaste) oppas nodig voor een dag of meerdere dagen? Boek dan eerst een proefwandeling

Regeren is vooruitzien: boek nu alvast een kennismaking

Wat je situatie ook is, alles begint bij HeartDogs met een proefwandeling. Maak er gebruik van (!) zodat wij bij HeartDogs, als jij een keer in nood zit, weten over welke Doodle we het hebben. We vangen (echt) geen Doodles op die we niet kennen, ook niet in zeer uitzonderlijke of heel erg zielige situaties. Ook al zouden we dat eerlijk gezegd wel heel graag willen kúnnen doen. Save one dog, save the world, immers. Maar ja, dat gaat niet zonder boerderij op het platteland met 4 hectare grond en tjsa.. wij zitten in Centrum Amsterdam, net als jij. Dus! Overweeg je om, op een dag, gebruik te maken van onze diensten, boek dan eerst proefwandeling. Hadden we al gezegd dat je een proefwandeling moet boeken? (Psst, hadden we ook al gezegd dat we gevoel voor humor op prijs stellen? De wereld is al ingewikkeld genoeg).

Hebben we een match?

Als de proefwandeling goed verlopen is, jullie hond er zelf ook blij uitziet dan krijg je van ons een okay (of een “helaas niet-passend” berichtje, dat kan natuurlijk ook gebeuren) met een link om te boeken en betalen. Vanaf dán kun je op ons rekenen als jouw Doodle uitlater, oppasser of incidentele opvangadres. Als je een proefwandeling kunt boeken in ons systeem, betekent dat trouwens niet dat er op dit moment meteen plaats is voor je Doodle. Zo’n roedeltje is een dynamisch gebeuren en vraagt van ons een aardige kluif aan organisatie: soms wordt er een hondje ziek of gaat een baasje langdurig op vakantie en dan is er toch ineens weer plek. We zetten je dan bij een geslaagde proefwandeling op de wachtlijst op volgorde van aanmelding van de proefwandelingen. Wel zo eerlijk.